Пeдерска посла: Хоће крв на улицама Београда!

Пише: Душан Марић

Једва сат времена након што је председник Србије изјавио да ће парада педера у Београду, чије је одржавање најављено од 12. до 18. септембра, бити отказана огласили су се организатори ове сатанистичке манифестације тврдњом да ће она бити одржана и позивом свим педерима, лезбејкама и њима сличнима да се 17. септембра у што већем броју окупе пред Скупштином Србије, одакле ће кренути у планирану шетњу улицама Београда. Који ће они тог дана прогласити за европску престоницу педера!

Одбијање лидера педерских организација да се повинују вољи државе је изненађење само за наивне, који верују да одржавање оваквих јавних сатанистичких сеанси има везе са борбом за права такозваних сексуалних мањина. За нас друге, који нисмо ћорави код очију, ствар је очекивана.

Удружења педера и лезбејки у Србији су, уз један или два изузетка, агентуре западних обавештајних служби. Само привидно, циљ њиховог друштвеног ангажовања на промоцији сексуалне настраности је борба за сексуалне слободе. Стварни циљ јесте слабљење и, на крају, разбијање српске државе.

Parada ponosa u središtu Beograda protekla bez incidenata – Jabuka.tv

Да ли у Србији постоје било каква ограничења личних сексуалних слобода? Не постоје. Да ли држава или било ко други и једном грађанину Србије брани да у свом кревету, у својој кући, у свом стану, ради шта год хоће? Не брани. Па зашто онда то стално, вишегодишње, инсистирање да се организују јавне шетње педера? Зато што то траже газде са Запада, које то осмишљавају и финансирају.

Одлуку о забрани параде педера држава је донела да би избегла сукобе на улицама Београда и продубљивање подела у српском друштву. Али агенти западних обавештајних служби који воде педереске организације у Србији желе сукобе на београдским улицама. Што више сукоба, што више крви, што више подела…Што сукоба и крви буде више, више ће бити и милиона евра којима Запад финансира њихове субверзивне активности.

Организовање шетњи београдским улицама, са скарадном и шизофреном иконографијом, са голим мушкарцима који своје полне органе и голе гузице покривају иконама православних светитеља и владика Српске православне цркве, а све то смо то последњих година гледали на простору између Храма светог Саве и Саборне цркве, није ништа друго него добро осмишљен удар НАТО пешадије на све оно што чини темеље српске државе, српског друштва и српске породице.

Miletić: Na EuroPrajd u Beogradu dolazi 20.000 ljudi

Али понижавање и припадника свих осталих народа и вера који живе у Србији а који држе до традиције и исповедања вере у оквиру неке од традиционалних цркава. Свима њима ово је ударац песницом у лице, у образ, у веру. И муслиманима, и римокатолицима, и суботарима. И Албанцима, и Македонцима, и Црногорцима…

Овакве манифестације и провокације за приоритетни циљ имају то да обесмисле српску националну традицију и српску породицу. Јер њихови креатори добро знају да нација која није ослоњена на традицију, која није ослоњена на породицу, као најчвршћи стуб друштва, тешко може да опстане. Посебно у данашње време глобализације.

Иза деловања већине НВО у Србији стоје западне обавештајне службе. Које их финансирају, осмишљавају им програме, обезбеђују медијску и политичку промоцију. Такозване ЛГБТ организације нису никакав изузетак. Напротив, оне су једно од најважнијих и најубитачнијих оруђа којима се те службе боре за рабијање државе. То показује и овај покушај претварања Београда у европску престоницу педера.

Циљ је стварање слабе Србије, са марионетском влашћу, која неће бити у стању да заштити ни права Срба у Шумадији и Војводини, а камоли права Срба на Косову и Метохији, у Републици Српској или Црној Гори.

IKONA U BOJAMA DUGE, GEJ ISUS, NJIH PETORICA NA ASFALTU, MAJICA BRNABIĆKINE  DEVOJKE... Šta smo sve imali na Prajdu?

Посебно је срамно и недопустиво то што су последњих година и поједини државни функционери своју позицију користили за јавно промовисање своје специфичне сексуалне орјентације. И још при томе користили државне ресурсе. Новац грађана Србије.

И све то у ситуацији кад председник државе Александар Вучић свако мало упозорава на алармантну ситуацију по питању смањивања броја становништва, кад он, министарство за бригу о породици и демографски стручњаци свако мало апелују да млади брачни парови рађају више деце, кад држава свако мало издваја огромна средства за подстицање рађања. Да нећемо организовањем уличних шетњи разголићених педера и сликама младих мушкараца, менталних наказа, који се љубе на улици подстаћи нашу децу да се жене и удају и рађају децу?

Недопустиво је да државни функционери учествују на оваквим провокативним скуповима, да шетају поред кретена који су гузицу или полни орган прекрили иконом неког православног светитеља или сликом владике Амфилохија, организатора величанствених литија у Црној Гори и да то ни једном речју не осуде. Да шетају поред кретена који носи транспарент са сликом српског патријарха Иринеја на којој пише: Милион долара дајем да будеш мој. Да ли би прећутали да је неко терао спрдњу са римокатоличком црквом, папом Фрањом и београдским надбискупом Перком? Да ли би ћутали да је неко на голу гузицу или голо тело ставио слику пророка Мухамеда или нудио милион долара „да буде његов“? Наравно да не би. Вриштали би као Дамјанов Зеленко.

Србија је реално у тешком међународном положају. Запад захтева увођење санкција Русији и признање друге албанске државе на Косову. Москва очекује да Београд води њену а не своју спољну политику. БиХ на јесен очекују избори на којима ће Запад покушати да сруши Додика и почне урушавање Републике Српске. Бакир Изетбеговић јавно изјављује да су муслимани пребројали оружје којим располажу. На црногорском фронту траје двогодишња битка да се пониште постигнућа величанствених православних литија и у Подгорици поново успостави отворена антисрпска власт. У Загребу медијски простор добијају бандити који тврде да покољ 20.000 српске деце у Јасеновцу није био геноцид. Због свеукупне ситуације у Европи изазване ратом који НАТО и Русија воде у Украјини, економска ситуација у Србији је све тежа.

У таквој ситуацији, потребно нам је што веће национално и унутардржавно јединство. Онај ко организује овакве свињарије, онај ко у овом тренутку хоће са од Београда прави европску престоницу педера и лезбејки, пуца директно у то јединство. Гура прст у очи огромне већине грађана Србије. Вређа њихова верска осећања. Са предумишљајем и за паре. У правној држави се за то иде прво на суд а онда на копање кромпира у Забели или Падинској Скели.

Подсећам да су такозване параде провоцирања и понижавања српског народа  почеле са једночасовном шетњом, касније су јавно промовисање содоме и гоморе проширили на цели дан, сада планирају да их прошире на целу недељу. Хоћемо ли за пет или 10 година Прајд имати као што имамо БЕМУС, БИТЕФ и Светосавске свечаности? Хоћемо ли сутра имати параде свингера и педофила?

Држава то не сме да дозволи. И због тога, овогодишњу манифестацију треба не само формално забранити, већ и спречити. А посебно је добро што ту одлуку о забрани треба да донесу и спроведу Влада Србије и Ана Брнабић.

Свако онај ко се пре подне куне у верност Вучићу и Србији, ко горљиво брани Косово и Метохију а поподне настоји да од Београда направи европску престоницу педера и лезбејки, гуја је у недрима и Вучићу и Србији. Што то Вучић и Србија пре схвате, имаће мањи проблем.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *