Neće pomoć, prodaje stan da kupi bubreg!

„Prodajem stan da kupim sebi bubreg. U današnje vreme svi traže donacije za operacije i dobrotvorno se za iste skupljaju pare, a ja prodajem stan“, navela je u svom oglasu Beograđanka Mina Nikolić (31) koja je već nekoliko godina bubrežni bolesnik.

Mina je po zanimanju pevačica i pre nekoliko godina je učestvovala u emisiji „Ja imam talenat“. Još tada je imala zdravstvenih problema, a svoju bolest nije krila.

“ Godine 2007. imala sam tešku saobraćajnu nesreću, dobila sam multiorgansku sepsu i bila dugo u komi. Kako bi me spasli, lekari su mi davali jake antibiotike koji su mi bukvalno „spržili“ bubrege”, ispričala je Mina na takmičenju.

PREČE ZDRAVLJE: Stan koji prodaje Mina /Foto Fejsbuk/

Tada je pobrala simpatije gledalaca jer se bez ikakve patetike predstavila i pokazala da se i pored teške bolesti može boriti za ono do čega ti je stalo. Ona sada, kako je napisala na Fejsbuku, prodaje stan kako bi dobila novi bubreg, budući da joj je potrebna transplantacija.

Pošto je svoj oglas objavila i na društvenim mrežama prijatelji su je pitali koliko joj je novca potrebno, da li će imati gde da živi, a neki su joj nudili i pomoć. Ona, međutim, ne želi nikakvu humanitarnu pomoć, niti da ljudi skupljaju novac za njenu transplantaciju. Želi da, prodajom stana, to sama sebi obezbedi.

Mina je pred širokim TV auditorijumom nastupila pevajući mešavinu salse, rokenrola, irske nacionalne muzike… Navela je da se godinama bavi fristajl pevanjem, i da bi pre svega volela da sarađuje sa di-džejevima. Još tada, pre šest godina, morala je da se podvrgava dijalizi tri puta nedeljno.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *