Minut ćutanja za slikara, a on se pojavio na izložbi

Na izložbi slika umetnika Ljube Popovića u Šapcu dogodio se više nego bizaran događaj. Na samom otvaranju stigla je informacija da je preminuo šabački slikar Dejan Ulardžić, zbog čega je održan minut ćutanja. I sve bi bilo u redu da se Ulardžić nije pojavio u toku večeri na pomenutoj izložbi.

Da ovaj grad počinje polako da liči na „Leteći Cirkus Monti Pajtona“ i nije nešto novo, prenosi šabački Ipress, ali činjenica da manufaktura za proizvodnju gluposti radi danonoćno zasigurno će vas prijatno iznenaditi i nasmejati.

Izložba slika umetnika Ljube Popovića koja je otvorena juče u Muzeju grada Šapca iznedrila je više nego apsurdan događaj kojem mogu da pozavide i autori najbizarnijih romana današnjice. Elem, na samom otvaranju izložbe stigla je informacija da je preminuo šabački slikar Dejan Ulardžić.

U svetlu iznenadnog događaja, održan je minut ćutanja za iznenadno „preminulog“ umetnika koji se nedugo zatim“ naravno živ“ pojavio na otvaranju izložbe.

Gde je nastala greška i ko je prerano sahranio Dejana jako je teško reći s obzirom da je Muzej bio prepun osoba s partijskom percepcijom umetnosti od kojih većina ne razlikuje sliku Pikasa od saobraćajnog udesa. Naravno, čast izuzecima, jer verujemo da je tamo bilo i dosta normalnih varošana što ne haju za nas gradske kere što po fejsu lajemo zalud.

E sad, ono što je najvažnije je da naš slikar živ, ali da li će ovi politički pajaci preživeti sve svoje sramote i gluposti još ćemo videti, piše Ipress.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *