Књига о светитељу и на мобилном телефону

Књига протојереја ставрофора Ненада Андрића из Ваљева „Исцелитељ Свети Некатрије“, која саджи акатист и молитвеник о овом светитељу из Егине у Грчкој од сада може да се поручи и преузме у електорнској форми путем мејла. Ова инфомрација обрадоваће посебно читаоце у дијаспори, али и све који воле електронске књиге, а нису успели да дођу до ове изузетне штампане српске монографије, написане са благословом епископа ваљевског Милутина и у рецензији владике аусталијско-новозеландског Силуана.
Књига у пуном колору на 133 странице и 150 фотографија, може од данас да се преузме у ПДФ формату, одличне је резолуције, и како нас је лично обавестио прота Ненад, прилагођена је за читање на рачунарима, лаптоповима, таблетима, али и мобилним телефонима, на одмору, на путу, за време паузе… Једном речју, на сваком месту биће вам доступан молитвеник о Светом Нектаријуу за здравље и пород.
Куповином књиге ваљевског проте, члана Удружења књижевника Србије и добитника прве награде за приповетку о Светом Сави и за кратку причу „Косовска бројаница“, коју је пре неколико дана ообјавио портал „Тамо далеко“, помажете издање његовог новог дела о Светом Сави, коју приводи крају под насловом Светац и воденичар.
Књигу можете поручити на мејл: nenadandricc@gmail.com, СМС поруком или позивом лично аутора преко апликације Вибер на број +381654453036. Цену књиге сами одређујете, по вашој процени и у складу са могућностима, а можете да је платите и преко PayPal računa: nenadandricc@gmail.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *