Klavir na poklon od plemenitih umetnika iz Pančeva

Mladi koncertni pijanista svetskog glasa iz Pančeva Matej Jovanović, zajedno sa bratom glumcem Lukom Jovanovićem, a u sklopu njihove muzičke organizacije PianoWorldWide  i u saradnji sa nemačkom kompanijom Gewa Music, organizuje humanitarnu akciju Give Away (poklanjanje) klavira, klavirske stolice i lampe u vrednosti od 200.000 dinara (oko 1.700 evra) uz besplatnu poštarinu!

Akcija je oglašenaa dana 12. decembra 2021. godine u 17 časova na njihovom Instagram profilu, a srećni dobitnik biće nasumično izvučen u javnom prenosu na PianoWorldWide instagramu 26. ovog meseca u 19 časova.

-Učestvovanje u ovoj akciji je svetskog karaktera ali bi smo voleli posebno da podstaknemo što više ljudi iz Srbije da se prijave kako bi smo ovom priklikom pomogli nekom mladom umetniku iz naše zemlje da dođe besplatno do klavira. Sve što je potrebno za učestvovanje jeste da se zaprate dva instagram profila i taguju (označe) tri prijatelja u komentar objave – https://www.instagram.com/p/CXY4NJOgHZc/  – kaže Matej, otkirvajući detalje ove plemenite akcije.

PianoWorldWide je vodeća muzička organizacija i agencija sa preko 450,000 pratilaca širom sveta, dostižući preko 25 miliona impresija svakom meseca.

-Od nastanka 2019. do sada saradjivali smo sa preko hiljadu umetnika i brendova širom sveta, organizovali turneje po Evropi, koncerte humanitarnog i umetničkog karaktera, te konstantno nastojimo da pomognemo što više mladih i perspektivnim umetnika a sve to u cilju popularizaciji klasične kao i kvalitetne muzike bez obzira na žanr! Neka od imena sa kojima smo saradjivali su Kailand Morris (Sin Stevie Wondera), David Fray, Matej Meštrović, Patrizio Ratto... – ističe mladi pijanista, osnivač i direktor PianoWorldWide i osnivač i producent The Gospel Brothers Production.

Diplomirao je na Pariskom konzervatorijumu CRR93 u klasi eminentne pijanistkinje Jasmine Kulaglić. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, nastupao na preko 50 koncerata širom Evrope, a od nedavno njegovo ime se nalazi i na menadžmentskoj agenciji iz Londona. U toku su pripreme za wegovu veliku evropsku turneju naredne godine, kao i snimanje prvog solo albuma, koji bi trebao da se pojavi krajem 2022.

Luka je glumac, Umetnički direktor PianoWorldWide – i osnivač produkcije The Gospel Brothers Production https://www.imdb.com/name/nm4428964/.

-U narednoj godini planiramo akcije koje će dodatno pomoći umetnicima kao i konkurse u okviru Srbije gde ćemo podstaknuti naše muzičare u vidu novčanih sredstava, medijske propraćenosti kao i muzičke opreme! – kažu nam na kraju Matej i Luka Jovanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *