Карићима светско признање у Давосу

Трећу годину заредом компанија Дана Холдингс, која послује у оквиру БК групе, проглашена је за једну од 100 најбољих компанија на свету!

Фотографија корисника BK GROUP Karic
Велико признање: Симон и Драгомир Карић

Овим значајним признањем, које додељује престижни британски магазин „World Finance“ још једном је потврђен изузетно висок квалитет пословања, а награду је током трајања Светског економског форума у Давосу, који окупља светску политичку и пословну елиту, у име БК групе, чији је председник Богољуб Ј. Карић, примио Драгомир Ј. Карић.

Тако је на 50. јубиларном самиту, на којем су, између осталих, учествовали Доналд Трамп, председник САД, Ангела Меркел, немачка канцеларка, Александар Вучић, председник Србије, и Антонио Гутерес, генерални секретар УН, име Дана Холдингса поново уврштено међу највећа и најзначајнија планетарна имена у свету бизниса, међу којима су се овога пута нашли и Самсунг, Епл, Рио Тинто, Хитачи, Најк, Нордекс. Задржала је чврсто своју позицију у самом врху најбољих на планетарном нивоу, док су на листи своје место изгубиле чувене компаније као што су Алибаба, Амазон, Баyер, Мастеркард, Варта и ИБМ.

-Као и увек Карићи су присутни тамо где су најбољи. Наши велики пројекти широм света изазвали су велику пажњу највећих бизнисмена и председника држава. Србија је, смем слободно да кажем, данас тигар у југоисточној Европи на челу са председником Александром Вучићем и корпорацијама попут БК групе, чији је оснивач и утемељивач Богољуб Карић и где већ раде и најмлађе генерације Карића. У изградњи се руководимо високим стандардима и иновативном технологијом, односно свиме што је неопходно за живот и стварање једног модерног човека не за 21. век већ за 22. век! – истакао је Драгомир Ј. Карић.

Фотографија корисника BK GROUP KaricБК група је по избору светских стручњака награђена и за „Највећи мултифункционални комплекс“.

„Минск Ворлд“ је највећи грађевински подухват у Европи од три и по милиона квадратних метара и представља „град у граду“, а предвиђено је да у њему живи и ради 400.000 људи. Својим становницима, захваљујући најновијим високотехнолошким достигнућима, пружа све услове за удобан и активан живот – од модерног смештаја до школа, вртића, клиника, забавних и спортских центара, уз пажљиво очување животне средине. Посетиле су га бројне угледне личности међу којима и председник Србије Александар Вучић са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком.

Симон Карић примио је награду којом је Небојша Карић проглашен за најбољег ЦЕО, односно најбољег извршног директора на свету у области грађевинске индустрије.

Велики интервју са Небојшом Карићем чувени „World Finance“ је насловио: „Дана Холдингс гради бољу будућност за Источну Европу са својим концептом град у граду“. Карић је у разговору за британски магазин истакао је да је „Дана Холдингс пример снажних породичних односа који се успешно користе у систему управљања предузећем“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *