Како су Ђукановић и Радончић шверцовали дрогу?

Арбин Цибра, бивши телохранитељ Фахрудина Радончића, босанскохерцеговачког политичара и новинара, познат као утемељитељ листа „Дневни Аваз“, изнео је шокантно сведочење о повезаности Мила Ђукановића са шверцом дроге и његовим илегалним пословима са Радончићем и Насером Кељмендијем.

-Ђукановић је долазио у кућу Радончића у Сарајево. Радончић је организовао и провод за Мила у ресторану са трбушним плесачицама, којем је присуствовао и Насер Кељменди. Ту је био и Екрем Лекић, који је и долазио код Мила у Црну Гору. Преко Кељмендија су поменути организовали бројна убиства. Такође, често смо долазили у Црну Гору код Мила. Једном приликом смо се састали са Веселином Веском Баровићем, блиским сарадником Мила Ђукановића и највећим тајкуном у Црној Гори.

Састанак с Милом и Радончићем одржан је код Котора у хотелу „Сплендида“. Из ЦГ смо блиндираним возилима довозили вреће пара у Сарајево. Мило Ђукановић је посредовао да бисмо под ротацијом дошли у Сарајево Кељмендијевим аутом. Нико нас није зауставио. Тај новац је Радончић убацивао у легалне токове, између осталог и у свој торањ. То је новац од трговине дрогом – истакао је Цибра.

Шта је још о мутним пословима Мила Ђукановића, Фахрудина Радончића и Насера Кељмендија, изјавио Арбин Цибра, погледајте и послушајте у видео прилогу за Србин.инфо.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *