Gidrina tri braka sa istom ženom

Dragomir Bojanić Gidra legendarni srpski glumac ženio se tri puta i to sa istom ženom, glumicom Ljiljanom Kontić. Upoznali su se još dok je Gidra studirao glumu i tada su uplovili u ljubavne vode.

Svoju ljubav krunisali su brakom 1966. godina, a samo četiri godine kasnije na svet je stigla još jedna kruna njihove ljubavi, njihova miljenica Jelena.

Iako su se jako voleli i poštovali, njihovi karakteri nisu im doneli mirnu vezu. Svađe su ih često lomile, te su ih dovodile i do razvoda, i to čak tri puta. Međutim, njihova ljubav bila je jača od svih svađa, te su se uvek vraćali jedno drugom.

-Nisam verovao da mogu da budem tako ‘upecan’. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu. Nosi nas zajednički vetar, a Ljalja trepti nada mnom. Za porodicu je izuzetno važan fluid koji nas spaja – rekao je Gidra jednom prilikom.

Ljiljana je glumila i u pozorištu i na malim ekranima, a najzapaženiju ulogu ostvarila je u ostvarenju „Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se“, tumačeći lik Ljeposave.

Malo ko pamti da se ovaj par našao i u popularnoj „Žikinoj dinastiji“, a zajedno su zaigrali i kada je Ljiljana dobila manju ulogu u filmu „Šta se zgodi kad se ljubav rodi“, gde je tumačila Mišinu i Natašinu profesorku muzičkog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *