Делије „покориле“ Европу

Сродна слика
СПЕКТАКЛ: Кореографија Делија на мечу са Наполијем

Навијачи црвено-белих, популарне Делије, добили су велико признање од уредника који се баве дешавањима на навијачким сценама широм планете. Они су имали неколико спектакуларних представа у 2018. години, а кореографије и атмосфера коју су правили у години која је иза нас, натерала је уреднике Ултрас Wорлд-а да најватреније присталице црвено-белих постави на прво место своје ТОП 10 листе.
Делије су их посебно очарале атмосфером у Лиги шампиона против Ливерпула, Наполија, ПСЖ-а, али и претходно против ЦСКА из Москве почетком године у првој утакмици у европском пролећу после 25 година. Такође, и гостовања у Салцбургу, где је Звезда фактички имала домаћи терен, али и у Напуљу, оставили су посебан утисак, па је Делијама посвећено око 7 минута у компилацији видеа.
Иза Делија остали су навијачи Ајнтрахта из Франкфурта, који су имали неке спектакуларне „акције“, кореографије, гостовања… и без сумње су показали да су сам крем ултрас сцене. Треће место заузимају присталице Легије из Варшаве, а иза њих следе навијачи Рапида из Беча, АИК-а из Штокхолм, Раџа Казабланке, Копенхагена, Боке Јуниорс, АЕК-а, Виђева из Лођа.

Погледајте како је Ultras World видео најбољих десет навијачких група на планети:

Налосвна фотографија: Кореографија Звездиних навијача на мечу са московским ЦСКА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *