Dečaci igrali tenis pod Novakovim prozorom

Najbolji teniser sveta Novak Đoković imao je priliku da prisustvuje zanimljivom teniskom meču koji je posmatrao sa svoje terase u Adelejdu iz hotela u kojem je smešten.

Dva mališana iz Adelejda iskoristila su to što je najbolji teniser sveta u njhovom gradu, pa su odigrali teniski meč ispred njegovog hotela. Novak je sve to posmatrao sa balkona sa širokim osmehom na licu.

Davao je savete, aplaudirao i na kraju zahvalio klincima koji su mu na ovaj način pružili podršku i popravili raspoloženje u danima kada su se mediji u Australiji i pojedini teniseri ostrvili na njega zbog pokušaja da teniserima olakša boravak u karantinu.

O njegovom gestu i događaju koji će dva dečaka zauvek pamtiti oglasio je otac jednog od njih. On je na svom tviter profilu objasnio da je Novak Đoković uzor i primer svim mladim teniserima, uz poruku da mu želi sve najbolje na predstojećim turnirima.

“Hvala ti Novače, moj sin i njegov prijatelj vole gest koji si napravio. Obojica su veliki obožavaoci i tenis je njihova ljubav. Zauvek će pamtiti ovaj trenutak. Vi ste neverovatan uzor narednoj generaciji tenisera. Želim vam sve najbolje na turnirima koje igrate ovde u Australiji“, napisao je Džejson Oldridž, otac jednog od dečaka. Pogledajte:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *