Bikovićev „Sluga“ najgledaniji film svih vremena u Rusiji

Film „Sluga“, u kojem srpski glumac Miloš Biković tumači glavnu ulogu, najgledaniji je film svih vremena u Rusiji. Ova komedija prikazan je 2. januara i za samo jednu noć film je pogledalo višee od 750.000 ljudi. Na blagajnama je ovo ostvarenje režisera lima Šipenka zaradilo oko tri miliona evra. U filmu pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…

Biković i „Sluga“ gledaniji su i od najiščekivanigeg ruskog filma „Invazija“ Fjodora Bondarčuka, koji je pogledalo 440.000 ljudi.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija Grišu, raskalašnog mladića koji ne mari za druge, zbog čega njegov otac inscenira saobraćanu nesreću, iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti.

Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede.

„Imamo neobičnu priču, vrlo zanimljiv scenario i markantne likove“, rekoa je Biković tokom simanja ističući da je tačno da igra razmaženog sina, ali da u njemu postoji zrnce dobrote koje se i pokazala u filmu..

https://youtu.be/0cHvqJjZ5os

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *