Уз 5г данас је тешко бити људско биће

Јелена Ђоковић је на свом налогу на Инстаграму објавила видео-снимак говора др Томаса Роуана, који доводи 5Г мрежу у везу са новим коронавирусом.

Foto: printscreen, Prva TV„Толико видеа кружи данима, различите теорије о узроцима kороне, методама лечења, превенције… ево га један који сам добила пре неки дан. Ко има времена нек погледа. Баш ме занима шта мислите. Пишите!“, написала је Ђоковићева у опису објаве са овим видео-снимком.

„Након највеће пандемије шпанског грипа, Штајнера су питали о чему се ради и он је рекао ‘Вируси су просто излучевине отровне ћелије’, они ништа не узрокују’. Када ћелије буду отроване, оне покушавају да прочисте себе избацујући ‘смеће’ које називамо вирусима“, каже др Томас Rоуан.

„Код сваке пандемије у последњих 150 година дошло је до квантног скока у електрификацији Земље. 1918, односно 1917. године, дошло је до увођења радио-таласа широм света. Кад год изложите било који биолошки систем неком електромагнетном пољу, неке отрујете, а неки падну у врсту хибернације тако да живе мало дуже, али и болесније“, наставља.

Како Коуан даље каже, „Свако ко не верује да постоји електромагнетно поље које омогућава комуникацију у року од пар секунди, не обраћа довољно пажњу на ово. Десио се драматични скок у последњих шест месеци у електрификацији Земље. Сигуран сам да многи од вас знају о чему се ради. То је 5Г мрежа“

„Сада имамо 20.000 сателита који зраче, а то није компатибилно за здравље. То су уређаји за уништавање воде. Питаћу вас да ли неко зна који је био први потпуно покривени град 5Г мрежом. Вухан“, рекао је контроверзни амерички научник.

Погледајте цео видео-снимак др Томаса Роуана:

https://youtu.be/ky3okDaDQaY?t=5

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *