Сатансистичким видеом на Амфилохија и СПЦ

Посљедња, седма недјеља Часног поста, која претходи Васкрсу, назива се Страсна седмица. Ову недјељу од Великог понедјељка до Велике суботе православни вјерници проводе у строгом посту, молитви и покајању.

А, црногорске „патриоте“, „грађанисти“ окупљени око портала Актуелно.ме који се везује за режимског тајкуна Зорана Ћоћа Бећировића – потрудили су се да на Велики понедјељак, православним верницима честитају највећи хришћански празник Васкрс – сатанистичким видеом у којем се најгрубље вређају митрополит Амфилохије и СПЦ.

Добро познатим, гнусним и „прежваканим“ увредама из познатог АНБ-арсенала, овај посрнули медиј се придружио хајки на СПЦ, коју одавно води црногорски режим, потпомогнут свима који се могу купити.

Ова недјеља се зове страсна, јер на старословенском реч страст значи страдање, трпљење и бол. И истрпјеће наш митрополит и Српска православна црква сумануте атаке недостојних, ововремених лицемјера и фарисеја, баш попут оног који је за нас страдао, и чије ћемо Васкрсење прославити ускоро. А, АНБ-медији су још једном показали шта значи „дотаћи дно – одоздо“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *