Пребили је и ошишали јер се забавља са Србином

Случај једног младог пара пореклом са Балкана запањио је Француску. Наиме, једној девојци су отац и брат обријали главу и пребили је зато што се заљубила у момка хришћанске вере. Како се наводи, млада Бошњакиња (17) се заљубила у Србина (20) у Безансону и завршила у хитној са сломљеним костима.

Њени родитељи, али и ујак и ујна су одведени у притвор. Према наводима локалних медија, пар се забављао неколико месеци, а онда су недавно одлучили да живе заједно. Због тога је девојка напустила свој породични дом, али је и даље одржавала контакт са родбином.

Међутим, четири дана касније, када је младић са родитељима дошао да посети њену породицу, ситуација је ескалирала. Девојку су одвели у собу и почели да је бију по глави и телу, а онда су је и ошишали машиницом.

Видно шокиран, младић српског порекла је побегао како би обавестио полицију. Када је полиција дошла на лице места, насилници су покушали да сакрију девојку, али је брзо откривена и одмах превезена у болницу.

Задобила је сломљено ребро и велики број модрица. Очекује се суђење овој породици, а тинејџерка је под судском заштитом.  Медији, такође, наводе да је поменута муслиманска породица у у Француску дошла из БиХ 2017. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *