Муки Рурк и Српкиња снимају филм о св. Некатарију

Прослављени холовудски глумац Мики Рурк налази се ових дана у Атини поводом снимања филма о светом Нектарију Егинском Чудотворцу ” Man of God”. Редитељ филма је српкиња Јелена Поповић, која дуго година живи и ради у Америци. Јелена посебно воли да истакне да је Српскиња и да су јој родитељи пореклом из српског племена Кучи (Црна Гора).

Мики Рурк је тим поводом дао у интервјуу у коме је о свом животу, каријери и потешкоћама које је имао у животу и како их превазилази имајући поверење у Бога. Сам сведочи о великим и малим чудима Божијим у свом животу који су му помогли да поново нађе радост и смисао живота. Како сам каже посебно воли и поштује Пресвету Богородицу.

У току интервјуа поред себе је имао редитељку Јелену Поповић коју је похвалио за изузетан сценарио и режију о животу Св. Нектарија. Рурк је изразио посебну радост што учествује у филму о једном тако великом човеку Божијем истичући да је читајући живот св. Нектарија осећао посебну духовну радост и био посебно ганут његовим смиреним животом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *