Atina spas za obolele od raka

Atinska klinika „Jatropolis“ (Iatropolis), sve više postaje centar za lečenje bolesnika iz Jugoistočne Evrope sa najtežim oblicima karcinoma i najsavremenija dijagnostička medicinska ustanova u ovom delu sveta. Ovde je poslednjih godina spas tražilo i više stotina pacijenata iz Srbije i zemalja bivše Jugoslavije, kojima su tumori uklanjani sajber nožem i tomo terapijom.

Reč je o uređajima u radiohirurgiji, koji su do sada u svetu pokazali najbolje rezultate u borbi sa opakom bolešću. O radu klinike u Atini za beogradsku televiziju Prva govorili su dr Čedomir Vukić, šef regionalnog predstavništva „Jatropolisa“, sa sedištem u Bogradu, i hirurg Kliničkog centra Srbije dr Vladimir Vukojević, koji je i konsultant u ovom grčkom medicinskom centru. Konsultacije i mišljenje eminentnih lekara u Grčkoj i Srbiji o nalazima i lečenju u Atinu možete da dobijete na telefon: +381 63 828 6185.

 

 

One thought on “Atina spas za obolele od raka

  • 9. децембар 2019. at 17:42
    Permalink

    Bolujem od raka prostate.imam 60godina.od pre dve godine lekarski tim na Vma odlucio je da idem na zracenje pa sam tada imao 33 dana zracenja sa primanjem hormonske terapije.ove godine od septembra meseca imao sam cetiri ciklusa hemoterapije odluceno je za sada šest ciklusa
    Hteo bih da vidim jos neko misljenje

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *