Корона, вируси, маске…да ли сте знали?

Да ли сте знали да ни једна маска нема сертификат за заштиту од вируса, а да дужа употреба маски (пар сати дневно смањује ниво кисоника и повећава угљен диоксид у телу?

Да ли сте знали да узимање само 35 одсто кисеоника некој ћелији она постаје канцерогена?

Да ли сте знали да за све смртоносне „вирусе“ постоји посебан поступак за чување медицинске опреме коју нико нема у случају Цовид 19?

Да ли сте знали да је Цовид19 откривен 2019. године у Вухану, такозвана Пандемија проглашена је тек 2020.г. и да су све земље купиле медицинску опрему за Цовид19 Још 2017-2018. г. Све ово имате на веб страници Светске царинске организације.

Да ли сте знали да према светским статистикама морталитет овог вируса на планети испод 0,00087 одсто и прогласити пандемију може тек када је смртност већа од 10 одсто.

Јесте ли знали да се због погрешне дијагнозе, погрешног приступа и погрешног медицинског лечења због незнања и непознаница о овом вирусу умрло преко 90 одсто од укупне статистике умрлих?

Јесте ли знали да су 2009. године свињски грип „птичји грип“ „стручњаци из струке“ СЗО па предвидели стотине милиона жртава и за све њих се показало да су глобална превара? Да ли и даље верујете у препоруке СЗО-а и стручњака из струке?

Да ли сте знали да за вирус који је толико „смртоносан“ да бисте знали да га имате морате бити тестиран?

Да ли сте знали да је вирус „толико паметан“ да тачно зна када седите без маски у кафићима и ресторанима а када уђете тоалет без маски спремних да вас „опседају“?

Да ли сте знали да ПЦР тестови нису поуздани тестови за заразне болести (вирусе) него за запаљенске процесе?

Да ли сте знали да су ПЦР тестови за тестирање на ХИВ у Јапану показали да Јапан има највиши број људи који живе са ХИВ-ом на планети, након чега су други тестови другом методом показали да Јапан има најмање заражених ХИВ-ом?

Да ли сте знали да су Бил Гејтс фондација и његове супруге годинама спонзори СЗО, исти Бил Гатес који се јавно залаже за вакцинацију целокупне популације ради „спашавања живота“ и јавно залаже за смањење броја становника? (видео снимак на јутјубу)

Да ли сте знали да се болницама широм света плаћају велике суме новца за дијагнозе и лечење пацијената са Цовид 19, посебно за „мртве “од короне?

Да ли сте знали да тренутно хиљадама пута више људи умире од болести које нису Цовид19, као што су рак, болестима срца , срчани и мождани удар, оболелима од диабетеса, самоубиствима, депресијом, менталним болестима и др?

Да ли сте знали да су само у САД исплаћене милијарде долара одштете родитељима деца су имала тешке последице након вакцинације?

Јесте ли знали да увођењем вакцинације против великог кашља и полио у много већем проценту су обољевали управо они који су били вакцинисани против истих?!

Да ли сте знали да сва невакцинисана деца имају 0% болест аутизма, на пример код Амиша?

Да ли сте знали да је понуђена награда од неколико милиона долара било којем лекару да убризга дечије вакцине у себе пропорционално његовом телу? А да ли знате да то још нико није урадио?

Да ли сте знали да се цензуром супротстављених мишљења лекара и научника у вези пандемије крши слобода говора и скрива права истина?

Да ли сте знали да су због тишине чутања и страха за своје постојање све струке деградирале у свему до сада постигнутом у области медицине, просвете, правосуђа, полиције, војске итд. О властима се може разговарати само у контексту профита и интереса.

Да ли знате да међународно право забрањује било какав медицински третман (као што је ношење маски), тестирање, вакцине) без истинског обавештења о последицама и самој сагласности особе, који су изнад интереса било које државе управо због Нациста који су изводили експерименте те врсте?

Да ли сте знали да Ваш страх нарушава Ваше здравље, пружа могућност да са Вама они манипулишу и спречавају вас да дођете до истине?

Да ли сте знали да је истина једини начин да се живи у слободи и да је илузија да ће вам други донети истину и слободу?

Да ли сте знали да ваше незнање и жеља да не сазнате праву истину чини вас послушним робом 21. века?

Није проблем ако све ово до сада нисте знали, проблем је само ако ви сами не желите сазнати да ли је ово истина!?

За крај ево један цитат чувеног Марка Твена: „Лакше је преварити људе него их уверити да су преварени!“

Аутор непознат

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *