Радивоје, главу горе!

Српски боксер са америчким пасошем Радовоје Калајџић, популарни Хот Род, није успео да се домогне трона светског првака  у IBF верзији. Он је у мечу, који је одржан у Калифорнији, поражен од браниоца титуле, полутешкаша Артура Бетербијева, искусног Руса, који до сада у професиналној каријери не зна за пораз.

Српски громовник, 27- годишњи Калајџић родом из Зенице, који с поносом носи српску тробојку, морао је да положи оружје у петој рунди након велике надмоћи сјајног Руса.

-Искусни Бетербијев је вечерас био бољи. И поред тога што је у првој рунди ударцем у плексус оборен на под ринга, чврст као стијена Бетербијев је у наредним рундама преузео иницијативу и задавао прецизне ударце. У трећој рунди је доминирао. Двоструки аматерски првак Европе, двоструки олимпијац, и свјетски првак у аматерској и професионалној конкуренцији успио је одбранити појас и остати на трону. Меч је завршен прекидом почетком пете рунде. Честитке Артуре!А Вама драги моји навијачи широм отаџбине и свијета, главу горе, и хвала на неизмјерној подршции. Волим Вас – поручио је преко друштвених мрежа Калајџић после меча.

Човек челичне воље и песница, сасвим сигурно ће се вратити, са још више ентизијазма и жеље да стигне до светске титуле. До сада је у професионалној каријери боксовао 26 мечева и изгубио сада против Бетербијева и против Маркуса Брауна у као суза чистој судијској крађи. Популарни „Громовнуик“ Калајџић је чак 21 противника обарио на под.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *