И Роналдо помаже Гаврилу

Јувентусов суперстар Кристијано Роналдо још једном је показао да осим фудбалских поседује и невероватне људске квалитете.Право из Торина у Моцартово седиште стигао је потписан дрес Португалца, а поменута компанија ставила је дрес лицитацију на Лимунду и новац ће ићи за лечење малог Гаврила Ђурђевића, који болује од спиналне мишићне атрофије.

Кристијано Роналдо потписао је чувени црно-бели дрес торинске „старе даме“, а Моцарт га је ставио на Лимундо са почетном ценом од милион динара!

СликаПодсетимо, поменута компанија је на хуманитарној лицитацији купила Роналдову капитенску траку, коју је он бацио на траву Маракане после меча Србије и Португалије, када му није признат очигледан погодак (2:2).

Сада је у седиште Моцарта стигао Кристијанов потписан дрес и нема дилеме да ће понуде за њега расти, а сав новац биће прослеђен породици Гаврила Ђорђевића, који има осам месеци и неопходно му је још око милион евра за лечење.

Моцарт је захваљујући фудбалским менаџерима агенције ЛИАН Спортс Николи Дамјанцу и Фалију Рамаданију успео да контактира чувеног Португалца, који се радо одазвао хуманитарној акцији.

Роналдо је упознат с тиме да је његова капитенска трака продата, и да је нешто што је првобитно имало негативну конотацију, завршило са позитивним одјеком, пошто је трака продата за 64.000 евра.

Капа доле великом човеку и фудбалеру Кристијану Роналду!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *